" F l o w e r "

flower
WELCOME TO MY LITTLE BLOG. Dashboard | +Follow


Hai Welcome Here


" Somedays I just have to create My own sunshines :) "

We can chatting here





Semester Break,, oh yeah,,oh yeah}
Saturday, January 16, 2016 | 1/16/2016 11:01:00 AM | 0Comment

yuuhuuuu!!!! exam over wehh...over... hahaah!! happy kata kau... tapi duk mendap tunggu result...da lama aku bertapak balik perak ni..habis exam terus angkat kaki balik rumah.. tunggu apa lagi kan...x kasi can seminit ade masa balik terus...tinggal psm semua dlu...enjoyy dlu...


nah kau.. ari tu merungut sangat x dpt cukup tido kan...skrg tido puas2..membongkang laa atas katil layan movie,, game,, makan,,, tido,, berjalan... pastu da gemok ko bising kat semua org kan...azam kelaut wei nak diet.. balik rumah hilang diet... hahaha...

tahun ni last semester break ni..pas ni x der.. pas ni graduate kate ko.. x de dak nak sem break sgt...budak tahun akhir duk sempoi je kat umah goyang kaki.. nnti dah balik uthm mengelabah x ingt dunia sebab keje x mula lagi...

rilex dulu...chill2 kat umah.. knp menggelabah sgt ni nak buat psm.. rilex dulu.. mkn minum tido...kumpul semangat dan energy...sem depan kasi balun cukup2.. hahaha...








ok... jom enjoy dulu bercuti... jalan jalan makan angin dulu... jalan dalam2 negara dlu.. dah grad baru ko boleh enjoy overseaa okee....

oke bubyee...sayonara!!!






0 Said Something Friend :)